Registratie voor Las Vegas AU2015 is geopend

De registratie voor Autodesk University (AU) is vanaf 26 augustus geopend. Het evenement vindt dit jaar plaats in The Venetian, Las Vegas, Nevada van 1-3 december 2015. AU is ‘s werelds grootste conferentie voor Autodesk softwaregebruikers.

– Kies uit meer dan 650 sessies
– Ontdek nieuwe trends
– Onderzoek de laatste technologieën
– Netwerk met gelijkgestemden
– Vind nieuwe inspiratie

Voor meer informatie over het evenement, inclusief de agenda en registratie-informatie, bezoek de AU2015 website http://au.autodesk.com/las-vegas/overview. Zoals in voorgaande jaren, hoe eerder je je aanmeld des te goedkoper. Zgn. Earlybird prijzen zijn geldig tot 24 september 2015.

AutoCAD 2016 voor developers

Het is weer de tijd van het jaar. De komende weken zul je veel informatie zien langskomen over de volgende release van AutoCAD, codenaam “Maestro”.


Compatibiliteit
AutoCAD 2016 is een DWG compatible release: hetzelfde fileformaat als AutoCAD 2013, 2014 and 2015. Het is ook een binary applicatie compatible release: Object ARX en .NET apps ontwikkeld voor AutoCAD 2015 zouden in 2016 moeten werken.

Lees het complete bericht op Kean’s blog – Through the Interface

Vooraankondiging BGT Congres ‘Tour de BGT’ – Save the date!

11 juni | Congrescentrum 1931 | ‘s Hertogenbosch

Het BGT Congres is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Geonovum, Kadaster, KING, SVB-BGT, Dataland en GeoBusiness Nederland. Meer informatie over de opzet van het congres en de inschrijving volgen later. Houd alvast de datum vrij in de agenda!

Asterix, Obelix en Idefix, een vervolg door @KPNWebcare

klik hier voor de PDF versie van de briefNaar aanleiding van het uitgebreide Twitter contact wat ik onlangs met @KPNWebcare heb gehad vanwege ietwat stagnatie in de levering van ons glasvezel netwerk, stuurden ze mij vandaag een aantal DvD’s van Asterix en Obelix.

Vorige week zagen we dat je een post hebt geplaatst over je interne WiFi netwerk. Wij voelen ons de toverdrank van Panoramix die door het internet netwerk vliegt. Omdat wij ook zo’n fan van de onoverwinnelijke Galliers zijn, sturen we je een kleinigheidje om weer te kunnen genieten van deze tijdloze serie.

Wat een geweldig goede customer support actie. Helemaal blij mee.