AutoCAD 2016 voor developers

Het is weer de tijd van het jaar. De komende weken zul je veel informatie zien langskomen over de volgende release van AutoCAD, codenaam “Maestro”.


Compatibiliteit
AutoCAD 2016 is een DWG compatible release: hetzelfde fileformaat als AutoCAD 2013, 2014 and 2015. Het is ook een binary applicatie compatible release: Object ARX en .NET apps ontwikkeld voor AutoCAD 2015 zouden in 2016 moeten werken.

Lees het complete bericht op Kean’s blog – Through the Interface

Vooraankondiging BGT Congres ‘Tour de BGT’ – Save the date!

11 juni | Congrescentrum 1931 | ‘s Hertogenbosch

Het BGT Congres is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Geonovum, Kadaster, KING, SVB-BGT, Dataland en GeoBusiness Nederland. Meer informatie over de opzet van het congres en de inschrijving volgen later. Houd alvast de datum vrij in de agenda!

Asterix, Obelix en Idefix, een vervolg door @KPNWebcare

klik hier voor de PDF versie van de briefNaar aanleiding van het uitgebreide Twitter contact wat ik onlangs met @KPNWebcare heb gehad vanwege ietwat stagnatie in de levering van ons glasvezel netwerk, stuurden ze mij vandaag een aantal DvD’s van Asterix en Obelix.

Vorige week zagen we dat je een post hebt geplaatst over je interne WiFi netwerk. Wij voelen ons de toverdrank van Panoramix die door het internet netwerk vliegt. Omdat wij ook zo’n fan van de onoverwinnelijke Galliers zijn, sturen we je een kleinigheidje om weer te kunnen genieten van deze tijdloze serie.

Wat een geweldig goede customer support actie. Helemaal blij mee.

Asterix, Obelix en Idefix

Ons interne netwerk bestaat uit een KPN Experiabox v8 router ( Asterix ) waarop het glasvezel netwerk binnenkomt en wordt gedistribueerd naar een Apple Airport TimeCapsule ( Obelix ) ons interne WiFi base station op kantoor. Het netwerk signaal wordt versterkt door een Apple AirPort Express ( Idefix ) WiFi router die in de woonkamer staat. Hierdoor is overal in huis en op kantoor een perfect werkend WiFi netwerk beschikbaar.