About the author

for English version see here

Drijvende kracht achter van der Pol-Consulting bv is Henny van der Pol. Henny is in 1979 begonnen als landmeter en heeft gewerkt aan grote projecten in binnen- en buitenland. Vanaf 1985 is hij doorgegroeid in de wereld van GIS en Mapping en inmiddels is hij een begrip in deze branche.

Henny was ruim 10 jaar werkzaam als CAD/GIS Consultant bij Autodesk.  In deze functie is hij begonnen met de integratie van CAD en GIS. Vanaf 2009 is Henny werkzaam als zelfstandig ondernemer en staat klaar om u te helpen met uw GeoSpatial vraagstukken.

vdPConsulting is betrokken bij BGT/IMGeo projecten, om te helpen bij vragen als: “wat moeten we doen voor de BGT, waar zit de meerwaarde van IMGeo en hoe maken we het belang duidelijk in onze organisatie”. vdPDevelopment is naast Advies & Consulting momenteel veel betrokken bij .NET Development projecten.

Wat anderen over Henny zeggen:
analytisch, communicatief vaardig, denkt mee aan constructieve oplossingen vanuit het perspectief van de klant, betrokken en enthousiast, met de nodige humor. “Never a dull moment”