Projecten

Scrum

We gebruiken graag de Scrum methodiek. Scrum is een iteratief en incrementele Agile software development framework voor projecten.


Onderzoek/Rapportage

Wij onderzoeken je huidige CAD/GIS processen en data-structuren. Wij toetsen deze aan de geldende normen en brengen hier verslag van uit.


Werkprocessen

Wij beschrijven werkprocessen voor een efficiƫnte en eenduidige structurering van je CAD en GIS data. Uitgangspunt is het delen van data binnen jouw organisatie en met anderen buiten jouw organisatie.


Workshops

Wij organiseren praktische workshops om het gebruik van jouw GeoSpatial software naar een hoger plan te tillen. Op jouw locatie en met jouw eigen data zodat het resultaat direct gebruikt kan worden.


Data Classificatie

Wij kunnen behulpzaam zijn bij Data Classificatie, waarmee lijnen op lagen met kleuren omgezet worden naar wegvakken, kabels en leidingen (van CAD-elementen naar GIS-features) met behulp van vdPClassify.


Slimme CAD-objecten

vdPCADdesign is ontwikkeld om aannemers op eenvoudige wijze met de Producten Catalogus van het utility-bedrijf te laten tekenen.


Proof of Concept

Alvorens nieuwe werkprocessen en software organisatie-breed in te voeren, kunnen we een testomgeving voor je opzetten. Safety first.


Software-ontwikkeling

Indien nodig ontwikkelen wij software voor jouw specifieke wensen. Met kennis van C/C++, HTML, Javascript, XML/XSL, PHP, VB.NET en C#.NET spreken we onze talen.


GeoSpatial Strategie

Op basis van onze kennis helpen wij je met het formuleren van een lange termijn strategie met betrekking tot GeoSpatial Systemen.