vdPClassify, introductie

vdPClassify is ontwikkeld om informatie over DWG-elementen op te slaan in een migratie-schema en hierin tevens de ‘mapping’ vast te leggen naar de betreffende database-tabellen en attributen.

vdPClassify wordt momenteel ingezet bij data-migratie projecten ten behoeve van de WIBON (= Wet informatie-uitwisseling boven en ondergrondse netten en netwerken).
Door middel van slimme data-filters worden objecten uit de tekeningen gefilterd. Vervolgens wordt met behulp van krachtige property-filters informatie uit de objecten gelezen.

In z’n algemeenheid kun je in een AutoCAD tekening objecten herkennen aan een combinatie van entity type en layername, linetype of blockname. Met behulp van deze combinatie kan het IMKL object type worden bepaald. Daarnaast bevatten AutoCAD elementen informatie in de vorm van block attributes, xdata of objectdata. Deze informatie kan worden omgezet naar IMKL attributen

vdPClassify bestaat uit een consulting toolkit, hiermee kunnen we een onsite analyse uitvoeren, een migratie stuurtabel maken en de data in het gewenste formaat uitschrijven.
Gebruikers kunnen vervolgens zelfstandig de conversies uitvoeren met behulp van de vdPClassify runtime.

Meer informatie?
Vraag het de cadgis-specialist

vdPConsulting website v3.0

In augustus 2011 heb ik een nieuwe website laten maken in HTML/CSS. Een mooie strakke stijl met foto’s en filmpjes. Daarnaast/daaronder had ik een WordPress weblog.

Ik moet iets bekennen….

De afgelopen tijd heb ik de website geupgrade naar v3.0 en ben ik afgestapt van de HTML/CSS site en geheel overgestapt naar WordPress. Ik heb gekozen voor het eenvoudige standaard template 2017.

Plus migratie van HTTP naar HTTPS

Verzamel alles in Evernote

EvernoteMaak er een notitie van
Maak een takenlijst voor je project aan. Schrijf een herinnering op of maak er een afbeelding of schets van. Een notitie kan alles zijn wat jij maar wilt. Wanneer je een notitie maakt, is het altijd en overal beschikbaar.

Overal beschikbaar
Maak een notitie aan en het is meteen op al je apparaten beschikbaar. Maak je nooit meer zorgen over waar je iets opgeslagen hebt; het staat in Evernote en is overal beschikbaar.

Ons huis krijgt meer sensoren

D-Link Omna 180Naast de verlichting hebben we nu ook een D-Link Omna 180 HomeKit compatible camera op het systeem aangesloten. Daarmee kunnen we op afstand de bewegingen in onze huiskamer monitoren. Ook kunnen we met de bewegingscensor de verlichting aanschakelen.