About

Drijvende kracht achter van der Pol-Consulting bv is Henny van der Pol.

About Henny

Na mijn civieltechnische opleiding ben ik (in 1979) als landmeter gaan werken bij een ingenieursbureau. Ik was betrokken bij verschillende projecten in binnen & buitenland; waaronder surveyoperator op de schepen Macoma, Ostrea & Taklift die betrokken waren bij de bouw van de Oosterschelde Stormvloedkering en surveyconsultant bij een waterpijpleidingproject in Saoedi-Arabië.


Vervolgens heb ik (van 1985 tot 1998) bij een drietal software bedrijven gewerkt en was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het landmeetkundig softwarepakket TopoCAD. Deze software werkt samen met de technische tekensoftware AutoCAD.
In 1998 ben ik bij het Amerikaanse bedrijf Autodesk (de makers van AutoCAD) gaan werken in diverse internationale business consulting functies voor GIS & Mapping.


Senior CAD/GIS Software Consultant

Vanaf 2009 ben ik ondernemer – van der Pol-Consulting bv – en werk ik als softwareconsultant voor diverse opdrachtgevers.

Mijn kernwaarden daarbij zijn:
Technisch zeer deskundig, gedreven, teamspeler, teamleider (Scrum / Agile), ondersteuner, verbinder, oplossingsgericht en  liefhebber.

Wat anderen over mij zeggen:
Analytisch, communicatief vaardig, denkt mee aan constructieve oplossingen vanuit het perspectief van de klant, betrokken en enthousiast, met de nodige humor.

“Never a dull moment”