Hét basisboek BGT 1.0 en IMGeo 2.0: de stand van zaken…

Hét basisboek BGT 1.0 en IMGeo 2.0: de stand van zaken… de 2e druk geschreven en in concept gereed voor review – binnenkort naar de drukker.

Beleidsmedewerkers, informatiemanagers, geo-informatici, databeheerders en andere belanghebbenden bij bronhouders en gebruikers worden meer en meer afhankelijk van kennis. Met name de beschikbaarheid en toegankelijkheid van specifieke kennis is van groot belang geworden. Er wordt veel gecommuniceerd, sterker nog we communiceren ons suf. Er wordt veel georganiseerd om te communiceren, maar hoe houd je de berg aan achtergrond informatie beschikbaar? Internet, juist! Googelen ok! Maar ouderwets bladeren in een verzameld naslagwerk heeft ook zijn waarde.

In deze tweede druk zijn de specifieke onderdelen met betrekking tot het seminar ter gelegenheid waarvan de 1e druk was gemaakt, vervangen door het hoofdstuk “Ruimteschepper Workshop BGT en IMGeo 2.0” en vormt dit boek als zodanig een naslagwerk voor de deelnemers aan deze workshop. De hoofdstukken over de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en het Informatiemodel Geografie (IMGeo) zijn up-to-date gebracht tot respectievelijk versie 1.0 en 2.0 van de modellen. Er is informatie toegevoegd over het Samenwerkingsverband van Bronhouders – Basisregistratie Grootschalige Topografie (SVB-BGT) en een overzicht van Leveranciers van BGT-oplossingen.

Gebruik het boek , vind uw antwoorden en schep ruimte in uw bovenkamer.

ISBN nummer: 978-90-819150-0-7
meer info www.ruimteschepper.nl

Leave a Reply