Ruimteschepper nieuwsbrief okt2013

Hét BGT 1.0 – IMGeo 2.1 boek, nieuwe editie!

Compleet, scherp en up-to-date naslagwerk, samengesteld door de professionals uit het werkveld.

Een 310 pagina’s ingebonden hard-cover must have voor iedereen die met de BGT implementatie van doen heeft of krijgt. Met een gedetailleerde blik op de huidige stand van zaken, de perspectieven, de do’s en don’ts, de leveranciers en hun oplossingen… kortom een compleet boek.

Inhoud BGT 1.0 – IMGeo 2.1 boek, onder andere:

  • Borging van BGT en IMGeo binnen organisatie van bronhouders
  • BGT 1.0 en IMGeo 2.1: de volledige modellen
  • SVB-BGT, het hoe en waarom
  • StUF-Geo, de berichtenstandaard beschreven
  • Hét onafhankelijke leveranciersoverzicht van BGT oplossingen

Voor slechts € 49 exclusief 6% BTW en verzendkosten, is hét complete, scherp en up-to-date naslagwerk voor u.
Ruimteschepper Kenniskring leden en kopers van eerdere edities betalen slechts € 36,75 exclusief 6% BTW en verzendkosten.

Het boek bestellen en zelf aan de slag gaan…..of?

workshop BGT – IMGeo
Op 21 oktober aanstaande organiseren wij weer een BGT- IMGeo workshop waarin de nieuwe onderwerpen direct behandeld worden, uiteraard aan de hand van praktijkvoorbeelden. Onze docent geeft u het inzicht in en kennis over de wereld van modellen, bronhouders en de wet- en regelgeving. Er wordt een beeld geschetst van de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de invoering, de meerwaarde voor organisaties en de voorbereidingen die organisaties moeten treffen onafhankelijk van welke BGT dienst of product. In de workshop is er veel ruimte voor discussie en verdieping.

Kennis als onderscheidende factor
De kosten voor de 1-daagse workshop bedragen € 525 per persoon, inclusief lunch, hand-out en hét basisboek BGT 1.0 en IMGeo 2.1.

Voor wie?
Beleidsmedewerkers, informatiemanagers, geo-informatici, geodata- en procesbeheerders, adviseurs, applicatiebeheerders en iedereen die geinteresseerd is in de achtergronden van de basisregistratie grootschalige topografie in combinatie met het informatiemodel geografie.

Interesse?
Neem contact op met 
Monique Pietjou: monique.pietjou@ruimteschepper.nl of 0612955587.

Leave a Reply