Ruimteschepper en The People Group starten operationele samenwerking

RuimteschepperWaar Ruimteschepper bekend is als Geo-Kennisbedrijf heeft CAD people, dochteronderneming van The People Group, haar kracht op het gebied van werving & selectie, detachering en project verantwoordelijkheid bewezen. Met deze competenties van CAD people wordt Ruimteschepper als onafhankelijk bedrijf krachtig gemotoriseerd. De sterkere positionering van Ruimteschepper als geo-kennisbedrijf en geo–dienstverlener zal zowel Ruimteschepper als The People Group in staat stellen een invloedrijkere rol te spelen in het steeds breder wordende geo-werkveld.

The People Group heeft een vaste positie verworven in de Civiele, Infra en (steden)Bouw wereld. Daar dienen zich steeds meer geo-vraagstukken aan die samen met Ruimteschepper ingevuld kunnen worden. Door de samenwerking kan zowel The People Group als Ruimteschepper groeien in het geo-werkveld en zal Ruimteschepper met haar geo-senioriteit The People Group aan een krachtige geo-propositie helpen in haar markten” aldus Bas van Laar, directeur The People Group.

Jan Roodzand, partner en initiatiefnemer Ruimteschepper: “Door de ontzorging op het gebied van binnendienst, marketing en extra capaciteit in directe verkoop kunnen we als Ruimteschepper focus houden op onze kracht, het geo-kennisbedrijf. Kennis is en blijft de vrije maar verbindende factor tussen opdrachtgevers, geo-partners en zelfstandige geo-professionals.

Leave a Reply